

Testing Dates for Grades 3-5

TCAP 2017 - RIVERMONT

Test	Date	Time Limit	Start Time/End
Writing	4/18/17	75 minutes	9:30 am/10:45 am
ELA Subtest 2	4/24/17	35 minutes	9:30 am/10:05 am
ELA Subtest 3	4/24/17	35 minutes	10:20 am/10:55 am
ELA Subtest 4	4/25/17	50 minutes	9:30 am/10:20 am
Math Subtest 1	4/26/17	45 minutes	9:30 am/10:15 am
NO CALCULA- TORS			
Math Subtest 2	4/27/17	30 minutes	9:30 am/10:00 am
Math Subtest 3	4/28/17	40 minutes	9:30 am/10:10 am
Science Subtest 1	5/1/17	3 rd : 53 minutes 4 th & 5 th : 48 minutes	3 rd : 9:30am/10:23 am 4 th /5 th : 9:30am/10:18 am
Science Subtest 2	5/2/17	3 rd : 51 minutes 4 th & 5 th : 47 minutes	3 rd : 9:30 am/10:21 am 4 th /5 th : 9:30am/10:17 am
Social Studies	5/3/17	50 minutes	9:30 am/10:20 am
Make Ups	5/4 and 5/5		

Parents of grades 3-5:

You can help prepare your child for testing by making sure he/she follows these simple guidelines:

- 1. Get a good night's sleep
- 2. Eat breakfast
- 3. Students must be present each testing day
- 4. Students MUST be on time each testing day (school opens at 8:15am for breakfast)
- 5. Bring a POSITIVE attitude and work hard



Teacher Appreciation Week is May 1-5. Tell your teacher how much you appreciate her/him!

Calendar of Events: Friday, April 14 Monday, April 17 Wednesday, April 19 Thursday, April 20 May 1-May 5 Thursday, May 11

Tuesday, May 16 Wednesday, May 17 Thursday, May 18 Friday, May 19 Friday, May 19 Wednesday, May 24 Wednesday, May 24 Thursday, May 25

No School-Good Friday Progress Reports go home Kindergarten Field Trip to Aguarium Chorus performs "Kid's Wiz of OZ" @ 6pm **Teacher Appreciation Week** Track Meet at Red Bank High School-4th & 5th will attend and 3rd grade track team Talent Show @ 6pm Encore Talent Show @ 2pm Open House/Showcase for 4th Quarter/5:30-6:30pm Field Day (Volunteers needed! Please call 423-870-0610 to Volunteer) Parent/Stakeholders Luncheon @ 12:00pm/Media Center 5th grade Promotion @ 9:30am/Rivermont Presbyterian Church Kindergarten Promotion @ 2pm/Café Last Day for students/Early dismissal at 12:15pm. Report Cards will be sent home with students

Volunteers Needed for Field Day—May 19th		
YES I would like to volunteer for Field Day		
8:45am-12:00pm shift (3rd-5th grade)		
12:45pm-3:45pm shift (K-2nd grade)		
YES I will attend the Luncheon at 12:00pm in the Media Center after/before my volunteer shift for field day (my preferred time is checked above)		
Volunteer Name		
Teacher		
Student		
Phone Number Return this form to Vicki Taylor in the office by May 12. In order to plan enough food, reservations are required for the Luncheon by May 5.		